NBKSC verwelkomt Family Sleep Institute slaapcoaches

Groot nieuws!

De NBKSC heeft zich per 14 augustus 2023 verenigd met de Nederlandse kinderslaapcoaches van het Family Sleep Institute (FSI). De Gentle Sleep Coaches®, die in juni 2019 de NBKSC hebben opgericht, hebben de handen ineengeslagen met de FSI-kinderslaapcoaches om de kwaliteit van het vak kinderslaapcoaching continue te waarborgen en te verbeteren.


Kwaliteitseisen

Alle aangesloten kinderslaapcoaches voldoen aan zorgvuldig geformuleerde toelatingseisen, zodat ieder gezin op professionele en betrouwbare wijze geholpen kan worden aan meer en betere slaap. Naast deze toelatingseisen zorgt ook jaarlijkse bijscholing voor de waarborging van de hoge kwaliteit die gevraagd wordt van de kinderslaapcoaches.


Algemene Ledenvergadering

De eerste Algemene Ledenvergadering van de hernieuwde beroepsvereniging vond plaats op 28 september 2023, waar een nieuw bestuur werd gekozen. Het bestuur bestaat per dezelfde datum uit de volgende leden:


  • Voorzitter: Karolien Kop-Huisman

  • Secretaris: Marian Kramer

  • Bestuurslid Toelating: Leonie van Henten

  • Bestuurslid Communicatie: Marloes Kolstee

  • Penningmeester: José Gossen

  • Kascommissie: Judith Zinken & Eva Korver


Een verslag van de eerste ALV volgt binnenkort op de website.


Met de komst van de FSI-slaapcoaches telt de beroepsvereniging inmiddels 30 actieve en gepassioneerde leden, die samen staan voor de kernwaarden ‘kwaliteit, vertrouwen en samen sterk’!